Immobiliën Jos Beckers

Vastgoed >

Opzoeken

Service arrow Immobiliën Jos Beckers
 
Jos Beckers PDF Afdrukken E-mail
In het hart van de Euregio is het goed wonen en zaken doen. Het is er vrij rustig en vruchtbaar, terwijl je in een oogwenk via de snelweg, via het kanaal, de Maas of Rijn, of via de lucht in een andere wereld kan zitten. De bevolking is er van het Bourgondische type: open, gastvrij, behulpzaam…. 

Jos Beckers Dit is de omgeving waarin de gebroeders Beckers begin 1990 hun bedrijf IMMO B & B oprichten, en dit vanuit een ruime bankervaring van 50 jaar in een Belgische  Grootbank. Sinds het begin is Jos Beckers er aangesteld als algemeen bestuurder. 

Gespecialiseerd in aan– en verkoop van onroerende goederen, niet enkel in België, maar sinds 1998 ook in Spanje en sinds kort ook in Turkije.

Het service pakket van ons kantoor is uiteraard veel uitgebreider dan het traditionele aan– en verkopen. Wij willen een kantoor zijn met een ALL– round service, met een professionele begeleiding en bemiddeling van aankoop tot het verlijden van de notariële akte.

Voor het klantgericht advies over de financiële, fiscale en verzekeringsaspecten kan IMMO B & B sinds 2000 een beroep doen op ZAKENKANTOOR TOM BECKERS ( zoon van Jos Beckers )

Samen streeft IMMO B & B en ZAKENKANTOOR TOM BECKERS naar een zo gunstig mogelijke oplossing voor hun cliënteel, dat zowel onder als na de openingsuren van harte welkom is.

 

Aarzel dus niet en maak gewoon vrijblijvend een afspraak!

 

Aantal Online

Zakenkantoor Tom Beckers - Immobiliën B&B Jos Beckers © 2007